تیم های منتخب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعزامی به مسابقات بین المللی نظامی 2016 روسیه، شب گذشته با استقبال تعدادی از مسئولان نیروهای مسلح به میهن اسلامی بازگشتند.
به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تیم های منتخب نظامی نیروهای مسلح کشورمان در اولین حضور خود در مسابقات نظامی بین المللی روسیه با درخشش در رشته های مختلف بویژه غواصی و عملیات کوهستان، حضور موفقی در این مسابقات داشته و نتایج خوبی به دست آوردند.
هفت تیم نظامی نیروهای مسلح کشورمان در رشته های تیراندازی، تانک بیاتلون(نبرد تانک)، حمله سوواروف (مبارزه نفربرها)، کوهستان (حلقه آلبروت)، دسته هوابرد، تهاجم دریابرد (دربی دریایی) و غواصی عمق با حضور 204 نفر از نظامیان خبره از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و بسیج مستضعفین به این دوره از مسابقات بین المللی نظامیان جهان اعزام شده بودند.
تیم اعزامی منتخب غواصی عمق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران حائز رتبه دوم و همچنین عنوان شگفتیساز این مسابقات را کسب کرد.
در رشتههای مبارزه نفربرها، کوهستان و هوابرد نیز نیروهای مسلح کشورمان حائز رتبه چهارم شدند و در رشتههای تکتیراندازی و تهاجم دریابُرد نیز به رتبه پنجم دست یافتند.
تیم هوابرد ایران با حضوری مقتدرانه در میان مجموع تیمهای شرکتکننده در این مسابقات، از سوی وزیر دفاع روسیه به عنوان «تیم برتر اراده آهنین» انتخاب شد.
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در این دوره از مسابقات در 15 رشته رزمی دیگر دارای ناظر و همچنین در هفت رشته نیز به عنوان داور، قضاوت مسابقات را به عهده داشتند.این تیم ها پس از ارزیابی پایانی این دوره از مسابقات توانستند از میان 21 تیم شرکتکننده، مقام پنجم را کسب کنند.
گفتنی است، شرکت کنندگان نیروهای مسلح کشورمان در برخی از رقابت های فردی از جمله دربی دریایی توانستند بهترین مقام را در این رشته بدست بیاورند.
شایان ذکر است تیم های منتخب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی با این استعداد بالا در این دوره از مسابقات نظامی شرکت کردند. از جمله اهداف حضور جمهوری اسلامی ایران در مسابقات نظامیان جهان معرفی فرهنگ اسلامی نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی، کسب تجربه، ایجاد بستر مناسب برای توسعه تعاملات آموزشی، آشنایی با تجهیزات، امکانات نظامی و فنونی رزمی کشورهای شرکت کننده در مسابقات، ارتقای مهارتها و کسب آموزههای نوین نظامی، اعزام ناظران و داوران جهت کسب استانداردهای اجرای مسابقات و شناخت نقاط قوت و ضعف؛ بوده است.